Parkeerdrukte verwacht i.v.m. koopzondag en truckevenement

Tijdens het weekend van de Kampioenschappen is zowel op zaterdag als op zondag (koopzondag) Rosada Factory Outlet, de buren van zwembad de Stok waar het kampioenschap wordt gehouden geopend.

De organisatie verwacht in de ochtend weinig problemen. Rosado opent haar deuren om 10 uur maar in de praktijk komen de meeste kopers in de loop van de ochtend aan. In de middag kan het zo zijn dat het aankomende en vertrekkende winkelpubliek, zowel per auto zoekend naar een parkeerplaats als te voet van en naar de auto de weg voor het zwembad blokkeren.

Activiteit op evenemententerrein

Op het evenementerrein net voorbij de Stok is een truckevenement. Vanaf 15.00 uur is het evenement op het evenemententerrein. In de middag kan het zo zijn dat het aankomende en vertrekkende winkelpubliek, zowel per auto zoekend naar een parkeerplaats als te voet van en naar de auto de weg voor het zwembad blokkeren. 

Advies

Op de parkeerplaats aangeduid op de routebeschrijving als P2 is meestal nog volop parkeerruimte beschikbaar. We adviseren de zwemmers en bezoekers die alleen 's middags naar De Stok komen om rekening te houden met een oponthoud van ca 10 a 15 minuten. Daarnaast adviseren we u door te rijden naar de parkeerplaatsen aangeduid als P2, daar de auto te parkeren en terug te lopen naar de ingang van het zwembad.