Hieronymus klaar voor de ontvangst van Minioren

Op 14 en 15 juni a.s. zijn in  Roosendaal de miniorenfinales. Dit keer in zwembad De Stok in Roosendaal, thuisbasis van zwem- en polovereniging Hieronymus. De finales worden georganiseerd in samenwerking met de de KNZB Regio Zuid Wij verwelkomen op deze twee dagen natuurlijk als eerste de ca 200 zwemmers.  Daarnaast komen er  ploegleiders, officials en vrijwilligers uit heel Noord Brabant. Wij verwachten ongeveer 300 bezoekers gedurende deze 2 dagen.  In ieder geval treft u tijdens dit evenement ouders, familie, vrienden, klasgenoten en medezwemmers uit heel Brabant om hun favorieten toe te juichen.  

Het afgelopen jaar zijn er vijf Miniorenwedstrijden geweest. Bij deze wedstrijden hebben jonge zwemmers tot 12 jaar het in verschillende Brabantse Zwembaden tegen elkaar opgenomen. Elke ronde is er een top 25 gemaakt van de beste zwemmers van Brabant. Tijdens de miniorenfinale nemen per afstand en leeftijd de 18  van deze beste zwemmers het tegen elkaar op. 

Zwembad de Stok is er ook helemaal klaar voor. Het afgelopen jaar is door het zwembad, de gemeente Roosendaal en veel vrijwilligers van de vereniging keihard gewerkt aan een topsportupdate van het zwembad. De minioren profiteren hiervan. De elecronische tijd beschikbaar voor deze finales.

Alles zwemmers veel succes!